"PRESREĆAN SAM!" Vladan Milojević ne skriva oduševljenje najnovijim vestima iz FK Crvena zvezda

Novosti online

28. 01. 2024. u 17:44

Prvotimci FK Crvena zvezda su ostvarili novu pobedu na pripremama. Ali, važnija vest od toga je da podmladak crveno-beli nastavlja da oduševljava stručni štab, pa trener Vladan Milojević ne skriva zadovoljstvo.

ПРЕСРЕЋАН САМ! Владан Милојевић не скрива одушевљење најновијим вестима из ФК Црвена звезда

FOTO: M. Vukadinović

Nedavno su mladi članovi crveno-beli pokazali koliko su željni dokazivlja ostajući duže na treningu od svih ostalih, a sada ih je i strateg pohvalio zbog zalaganja u "srpskom okršaju na Kipru".

No, krenimo redom.

Zvezda je pobedila Mladost iz Lučana, nastavila tako svoj niz uspeha na pripremama, pšosle čega je Milojević ovako počeo analizu:

Zvezdin trener Vladan Milojević tokom pripremnog meča na Kipru sa Mladosti iz Lučana / FOTO: FK Crvena zvezda


- Dobra utakmica i prava provera za nas. Mladost je kvalitetna ekipa, a ovo je tip mečeva koji će nas očekivati i u prvenstvu. Zadovoljan sam odnosom igrača prema utakmici i obavezama, a imali su svi priliku da vide i koji su naši zahtevi. Igrači to žele da odrade na najbolji mogući način, tako da je dosta stvari funkcionisalo. Pomak u odnosu na prethodnu utakmicu postoji, tako da sam zadovoljan - počeo je Milojević.
 
Nisu fudbaleri Mladosti stvorili ni šansu protiv Zvezde na današnjem meču.
 
- Mene svakako prati glas da sam defanzivan trener. Šalu na stranu, ali u fudbalu postoje segmenti igre i mora da se bude angažovan u oba pravca. Drago mi je što smo disciplinovani kad imamo loptu u nogama, ali i što znamo šta treba da radimo kada nemamo posed ili kad smo u tranziciji. Fokus nam je i dalje na fizičkoj spremi - rekao je Zvezdin strateg. 


Za kraj, samo reči hvale je Milojević imao za mlade Zvezdine igrače.
 
- Volim da treniram sa mladima, i uvek posle treninga ostanemo da radimo na raznim segmentima igre. Ne zaboravljam gde sam i kako počeo. Oni su vredni i na njima je da nastave tako, a na nama da izvučemo maksimum iz svakog od njih. Presrećan sam jer je reč o dobroj i vrednoj deci - rekao je Vladan Milojević.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?