ITALIJA NE ZABORAVLJA MIHU: Bolonja pamti Sinišu, lep gest Lacija i Intera

Novosti online

17. 12. 2023. u 20:46

OVE subote je navršeno godinu dana od kako je preminuo Siniša Mihajlović. Bolonja, čiji je Miha bio trener nije zaboravila srpskog stručnjaka i na lep se setila legendarnog srpskog fudbalera.

ИТАЛИЈА НЕ ЗАБОРАВЉА МИХУ: Болоња памти Синишу, леп гест Лација и Интера

FOTO: Tanjug/AP

Naime, pre utakmice sa Romom predsednik kluba Đuzepe Saputo ugostio je Mihajlovićevu porodicu na stadionu "Renato Del'Ara.

I navijači Bolonje su pokazali da nisu zaboravili Sinišu, istakavši poseban transparent.

- Sećanje na tebe je put do našeg ponovnog susreta - napisale su najvatrenije pristalice Bolonje, koju je Mihajlović vodio ukupno 153 puta.

Što se utakmice tiče Bolonja je pobedila Romu sa 2:0. Golove su postigli Nikola Moro i Rasmus Kristensen koji je zatresao sopstvenu mrežu.

Takođe, Mihe su se setili i na utakmici Lacio - Inter. Tu su bili istaknuti dresovi sa prezimenom Mihajlovića koje je on nosio tokom svoje bogate karijere. To su dresovi Jugoslavije, Lacija i Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku