"NEĆU SRBIJU!" Robert Prosinečki ne ostavlja dilemu

Novosti online

22. 11. 2023. u 19:13

Fudbaleri Srbije plasirali su se na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine a ''orlovima'' će mogući protivnik u grupnoj fazi biti i reprezentacija Hrvatske.

НЕЋУ СРБИЈУ! Роберт Просинечки не оставља дилему

FOTO: N. Petrović

Ako pitate legendarnog fudbalera Roberta Prosinečkog, on Hrvatskoj ne bi poželeo Srbiju u grupi.

- Najvažnije je da smo se mi kvalifikovali. Bile su ovo neke čudne kvalifikacije za Hrvatsku, a sad koga na turniru? Sve reprezentacije iz najjače grupe su moćne i jake, kao i neke iz četvrte grupe. Kad bih mogao da biram, izabrao bih možda Italiju - rekao je nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde.

Obrazložio je svoje viđenje srpskog tima.

- Srbija je jedna reprezentacija koja je isto čudno prošla kroz kvalifikacije. Imaju puno bolju reprezentaciju po imenima nego što igraju, ali na kraju opet odlazak na veliko takmičenje i mislim da je to najbitnije. Sad, uz njih, nikad na prvenstvu ne bih voleo igrati protiv Holanđana, makar smo u poslednje vreme čak i dobro igrali s njima. Ali, njih ne bih voleo - objasnio je Prosinečki u razgovoru za hrvatski portal ''Net.hr''.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila