NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

DANI VRANJA: Osporavan i hvaljen nastup Breskvice otkazan

J. S.

28. 08. 2023. u 13:37

Najavljivan kao poslastica za mlađu publiku, nastup estradne umetnice Anđele Ignjatović Breskvica koji je bio planiran u okviru manifestacije Dani Vranja, je otkazan zbog „negativne klime u društvu“.

ДАНИ ВРАЊА: Оспораван и хваљен наступ Бресквице отказан

Foto: Printskrin/Jutjub/AmidžiŠou

Ovu informaciju potvrdila je i sama umetnica na svom Instagram profilu.

- Svedoci smo da je proteklih dana kod građana prisutna negativna klima kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama, gde se podigla medijska prašina povodom nastupa estradne umetnice Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvica. Povodom toga, kako ne bismo doveli kulturno turističku manifestaciju “Dani Vranja” u negativni kontekst i zbog reakcije građana stvorili negativnu atmosferu, doneli smo odluku da nastup estradne umetnice Breskvice otkažemo – saopšteno je iz Turističke organizacije.

U saopštenju se još navodi da je manifestacija “Dani Vranja” je najznačajnija manifestacija u gradu i da se svaka aktivnost  detaljno pripremamo i realizujemo isključivo zbog zadovoljstva samih građana.

- Zato će organizacioni odbor manifestacije “Dani Vranja” uvek nastojati da prati reakcije naših sugrađana -  saopštila je Turistička organizacija Grada Vranja.

Ostaje otvoreno pitanje zbog čega je odluka doneta dan uoči planiranog nastupa. Mlada umetnica je sa žaljenjem obavestila publiku da joj je otkazan nastup u Vranju.

- Moj menadžment je tokom jučerašnjeg dana obavešten da je koncert otkazan bez argumentovanog opravdanja. Kao što znate, poslednjih deset dana suočavam se sa ogromnim pritiskom koji su mi pojedini ljudi ničim izazvani nametnuli i trudim se da se sa njim dostojanstveno nosim. Da li su organizatori podlegli tom pritisku ili su u pitanju neki drugi razlozi za koje javnost ne sme da zna ne mogu da tvrdim, ali mogu da vam kažem da sam u poslednjih mesec dana dobila na stotine vaših poruka u kojima sam videla koliko ste želeli da se družimo u Vranju. Zbog svih vas koji cenite i poštujete to što radim i koji mi dajete vetar u leđa, obećavam da neću stati .Vidimo se uskoro sa novim pesmama -  napisala je  „Breskvica“.

Umesto Breskvice u planiranom terminu nezvanično saznajemo da će nastupiti  grupa Amadeus bend.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu