Slatko zadovoljstvo koje se ne peče, može biti mrsna i posna.
Povezane vesti
PUNJENA, SA TRI SASTOJKA: Napravite pitu na malo drugačiji način
Pitu možete da spremate na mnogo načina, a mi vam predlažemo da napravite punjenu pitu sa jajima, pireom i tunjevinom.
30. 05. 2024. u 11:00
KROMPIRUŠA: Pita kakvu još niste probali
Mnogi smatraju da najbolju pitu od krompira prave u Bosni. Naravno, posebno je ukusna od domaćih kora, ali pošto današnje domaćice nemaju mnogo vremena za "razvlačenje" kora, u obzir dolazi i recept sa onima koje možete da kupite u prodavnici.
29. 05. 2024. u 07:00
SOČNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA: Neodoljiv spoj voća, fila i slatkog preliva
Dok mnogi priznaju samo baklavu s orasima, sve je više onih koji se okreću i voćnim kombinacijama ovog tradicionalnog kolača.
27. 05. 2024. u 15:00
KROMPIR PITA SA SLANINOM, LUKOM I JAJIMA: Bogata i izgledom i ukusom
Pečena krompir pita sa slaninom, lukom i jajima se tradicionalno sprema u Litvaniji povodom Uskrsa.
29. 04. 2024. u 07:00
ZDRAVA, UKUSNA I TOPI SE U USTIMA: Pita od karfiola, koja je oduševila milione
Karfiol je niskokalorična namirnica bogata mineralima, aminokiselinama i proteinima. Idealan spoj sa hrskavim testom koje se topi u ustima.
15. 03. 2024. u 21:00
Najnovije iz rubrike
HRSKAVO, A TOPI SE U USTIMA: Salata od jaja i povrća sa čipsom
Vrlo su retki ljudi koji ne jedu čips a u ovoj kombinaciji teško da će bilo ko moći da mu odoli.
02. 06. 2024. u 17:00
BANANA SPLIT: Osvežavajući desert pravi se za minut, pojede za tren!
Čuveni banana split je izuzetno lako napraviti, a u nastavku teksta pročitajte recept za ovaj letnji desert.
02. 06. 2024. u 15:00
LAZANJE SA 4 VRSTE SIRA: Niko neće moći da im odoli
Ovako spremljene su ostvarenje snova svakog ljubitelja sira.
02. 06. 2024. u 13:00
NAŠ PREDLOG ZA RUČAK: Krmenadle na italijanski način, nema boljeg ručka
Mekane krmenadle iz tiganja, sočne i ukusne.
02. 06. 2024. u 11:00
VITAMINSKA ČORBA: Lako se pravi, a još lakše jede
Odličan način da jednom nedeljno očistite organizam od masti i toksina.
02. 06. 2024. u 09:00
Komentari (0)