BRZINSKA poslastica koja se uvek može jesti, a idealna je nakon porodičnog ručka.
Povezane vesti
OMILJENA BAJADERA TORTA: Savršenstvo koje se ne zaboravlja
Odličan recept za ukusnu kremastu poslasticu.
30. 05. 2024. u 17:00
NAPRAVITE KOLAČ OD TRI SASTOJKA: Nema jeftinije, a ukusnije poslastice, sprema se samo 15 minuta
Društvenim mrežama već neko vreme kruži odličan recept za kolač koji zahteva samo 3 sastojka, a mogu ga uspešno pripremiti i potpuni kulinarski amateri. Možete ga praviti sa različitim sokovima i tako dobiti kolače drugih boja.
27. 05. 2024. u 19:00
ESTERHAZI TORTA: Poslastica savršenog ukusa dostojna kraljeva
Ova čuvena torta je dobila ime po austrougarskom grofu Esterhaziju, a do dana današnjeg se vodi sudski spor između Beča i Budimpešte oko toga čija je "licenca" za tortu.
25. 05. 2024. u 15:00
PAVLOVA TORTA: Sprema se jednostavno, a jedna je od najukusnijih poslastica na svetu
PAVLOVA torta zapravo je poslastica koja se pravi po vrlo jednostavnom receptu, a voće koje ćete koristiti za njenu pripremu možete prilagoditi svom ukusu.
23. 05. 2024. u 19:30
NEOBIČNA POSLASTICA: Pečene kruške sa medom, cimetom i orasima
Zapečene kruške su najzdravija poslastica kad vam se jede nešto slatko.
28. 04. 2024. u 17:00
Najnovije iz rubrike
GRANDISIMO TORTA: Raskošna poslastica sa 4 različita fila - za svačiji ukus
Grandisimo torta je super ako se nekome približava rođendan, jer je raskošna i božanstvenog ukusa. Sastoji se od mekanih kora koje se premazuju sa 4 različita fila, a ne zna se koji je ukusniji. Čokoladni, krem sa lešnicima ili ukusom kafe oduševiće čak i najveće izbirljivce.
01. 06. 2024. u 15:00
SALATA OD PRŽENIH PAPRIKA I FETA SIRA: Preukusna je i osvežavajuća, a za njenu pripremu dovoljno je 10 minuta
Salate su odličan izbor, jer su lagane i brzinski se spremaju. Takođe možete da ih služite i kao prilog uz meso, a danas vam preporučujemo da isprobate i ovaj recept.
01. 06. 2024. u 13:00
OSSO BUCO: Šuplja teleća kost na italijanski način - ovakvu poslasticu nećete skoro probati
„OSSO buco“ znači „rupa od kosti“. Ovo je recept koji se bazira na srži iz kosti koja čini ovo italijansko jelo od dinstanih telećih kolenica jednim od najpoznatijih gurmanluka na svetu.
01. 06. 2024. u 11:00
LISNATA PITA OD PARADAJZA: Iskoristite sezonu paradajza i napravite jednostavnu lisnatu pitu
Recept je praktičan, jer nije skup, brzo se pravi i nije potrebna posebna kulinarska veština. Ovaj zasitan i ukusan zalogaj će biti pravo osveženje koje ćete uvek rado spremati svojim ukućanima.
01. 06. 2024. u 09:00
DOMAĆE MINI ROL VIRŠLE: Omiljeno pecivo našeg detinjstva
Ukoliko želite da sebi, svojoj porodici ili gostima napravite ukusno pecivo, onda je ovo idealan recept za vas. Mekane i vazdušaste rol viršle su jednostavne za pripremu, a ukus će vas oduševiti.
01. 06. 2024. u 07:00
Komentari (0)