RUSIJA SPREMNA DA PRUŽI SVU POMOĆ: Zaharova - I u potrazi za Raisijem i u uzroku nesreće

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

19. 05. 2024. u 20:14 >> 20:19

ZVANIČNA predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla je u vezi sa helikopterskom nesrećom sa iranskim predsednikom Ebrahimom Raisijem u letelici da je Moskva spremna da pruži neophodnu pomoć u potrazi za nestalim helikopterom i istrazi uzroka incidenta.

РУСИЈА СПРЕМНА ДА ПРУЖИ СВУ ПОМОЋ: Захарова - И у потрази за Раисијем и у узроку несреће

Foto: Profimedia


Rusija je spremna da pruži svu neophodnu pomoć u potrazi za nestalim helikopterom i istrazi uzroka incidenta“, dodala je ona.

Ranije su iranski mediji javili da se helikopter u kojem su bili iranski predsednik Ebrahim Raisi i ministar spoljnih poslova Hosein Amir Abdolahjan srušio na severozapadu zemlje u regionu Verzegan. Spasilačke ekipe su stigle u zonu vanredne situacije i tragaju za njom.

-Pažljivo pratimo informacije koje se pojavljuju o sudbini putnika trećeg helikoptera, među kojima su bili i visoki predstavnici Irana, uključujući predsednika Raisija. Iskreno se nadamo da su oni živi i da im život i zdravlje nisu u opasnosti, rekla je ona za RIA Novosti.

(ria.ru)

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDER: Let SU-25 u borbenim misijama iznad zone sukoba u Ukrajini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNI SASTOJAK: Ovo niko nije očekivao! Evo kako je, zapravo, Novak Đoković noću napravio podvig na Rolan Garosu o kome sada priča ceo svet