NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

POLjSKI premijer Donald Tusk i predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen pozvali su danas zemlje EU da troše više na sopstvenu odbranu zbog bezbednosnih pretnji koje su posledica ruskog rata u Ukrajini.

Komentari (7)

Jova

08.05.2024. 09:10

I Jugoslavija je bila u Europi pa vam nije smetalo da prekrajate granice i izazovete stravična razaranja i žrtve.A,Putin samo neće da dozvoli da to uradite i sa Rusijom i nema nikakve priče o pokoravanju kontinenta,vi ste sa svojim krvlju uprljanim rukama došli na granice Rusije.Vi ste ti koji decenijama sijete zlo i progonite narode koji ne misle kao vi i to radite širom SVIJETA.

buki

08.05.2024. 11:36

Da, upravo su Rusi, a ne Nemci, krenuli kako u Prvi, tako i u Drugi, pa će verovatno i u Treći svetski rat, sa jasnom namerom da osvoje svet i pokradu prirodna bogatstva pošto ih Bog istima nije obdario. Mislim da Zapadne političare treba prisiliti da satima za kaznu slušaju sopstvene govore i besmislene, lažne bljuvotine kojima neprekidno truju ovu planetu. Verovatno bi od toliko gadosti poludeli i oni koji to do sada nisu.

walter pravicek

08.05.2024. 14:36

Tusk,Poljak bio SLUGA u Briselu.Ursula Nemica "uprskala"totalno sa SANKCIJAMA.I sada bi još,kada nas je osiromašila, htela više para za naoružanje?Pa tko su obadvojica,da komanduju svim članicama EU?