HIT SNIMAK SA SASTANKA ERDOGANA I RUTEA: Holandski premijer pružio ruku turskom predsedniku, ali nije očekivao ovakvu reakciju (VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

29. 04. 2024. u 17:13

NEPRIJATNA scena viđena je nakon sastanka turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana i holandskog premijera Marka Rutea u Istanbulu.

ХИТ СНИМАК СА САСТАНКА ЕРДОГАНА И РУТЕА: Холандски премијер пружио руку турском председнику, али није очекивао овакву реакцију (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/ Tele1

Na snimku se vidi da Erdogan nije hteo da se rukuje sa holandskim premijerom kad mu je nakon zajedničke konferencije za medije prišao sa ispruženom rukom već mu je prstom pokazao da ode na drugu stranu.

Rute je zastao, međutim, toliko se zbunio da je potom krenuo na pogrešnu stranu.

Mnogi ipak veruju da Erdogan jednostavno nije primetio ispruženu ruku i navode da se rukovao sa Ruteom nekoliko minuta nakon incidenta kad su obišli sto sa različitih strana i stali pred novinare.

Holandski mediji navode da je sastanak protekao u prilično toploj atmosferi i da će Ankara podržati Ruteovu kandidaturu za mesto generalnog sekretara NATO. Rute je prethodno rekao da je južnom krilu NATO potrebno rukovodstvo Turske da bi se postigla regionalna stabilnost.

Snimak turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana koji se češlja, podsetimo, takođe je nedavno postao hit na društvenim mrežama!

(Kurir)

BONUS VIDEO: RUSKA FLOTA: Vežbe gađanja u Japanskom moru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar