Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je, posle poraza u Baru od Mornara, da je domaćim tim zasluženo pobedio, jer je tokom čitave utakmice imao kontrolu rezultata.

 – Mi smo u utakmicu ušli bez žara i borbenosti, samo u prvoj četvrtini smo primili 36 poena a to je neprihvatljivo za Partizan. Slabo igramo odbranu, danas je to bilo katastrofa. U drugom poluvremenu smo se vratili željom, a da je takva želja bila i u prvom poluvremenu mislim da bi utakmica bila drugačija – istakao je Nikolić.

Crno-beli su se protiv Barana vratili iz minusa od 18 poena, imali su napad za pobedu, ali je promašen otvoren šut Čakarevića za tri poena, na drugoj strani kaznio Reli Ros poenima uz zvuk sirene za konačnih 83:81.

– Ti šutevi ulaze kada 35 minuta ne igraš sa žarom. Tek u poslednjih pet minuta… Ne možeš tako da dobiješ. Zaslužena pobeda domaćeg tima. Mi sad igramo kući sa Železnikom, posle dve utakmice izgubljene na jednu loptu, moramo da skupimo snagu i dobijemo naredni meč – poručio je kapiten Partizana Novica Veličković.