ČELTENAM – LEJTON 1 (1.95)

Lejton ima četvrtu najgoru odbranu u ligi, preciznije primio je samo četiri gola manje od Morkamba koji ima najgoru odbranu. Čeltenam nakon januarskog prelaznog roka ima na raspolaganju čak osmoricu napadača i bori se za mesta koja vode u plaj-of.

GRIMZBI – MORKAMB 1 (1.95)

Gazde Grimzbija su rešene da ovaj klub uvedu u viši rang takmičenja, pa su doveli najboljeg menadžera na ovom nivou, koji je uglavnom vodio klubove koji se takmiče u Čempionšipu – Jana Holiveja. Od kada je na klupi Grimzbija prosek osvojenih bodova se popeo sa 1.05 na 1.55, jer je osvojio 17 poena u 11 kola. Morkamb je u prošlom meču savladao Maklesfild i odlepio se osam bodova od zone ispadanja pa ne bi bilo iznenađenje ako dođe do malog opuštanja u narednim mečevima.

FULAM – BARNSLI 1&2-5 (2.05)

Fulam je sa nekoliko dobrih rezultata u poslednjim kolima istakao ozbiljnu kandidaturu za direktan plasman u Premijer ligu. Lids je pre praznika imao prednost od čak 11 bodva u odnosu na Fulham, ali je polako počeo da pada i sada Aleksandar Mitrović i drugovi imaju lepu šansu da se uglave na neko od prva dva mesta. Barnsli jeste napredovao od kada je na klupi novi trener, ali uskoro će i oni biti svesni, da je povratak u niži rang njihova realnost.