Selektora Martina O`Nila i reprezentativce Republike Irske uhvatila je nervoza posle neuspeha u Gruziji (1:1), uoči možda ključnog meča sa Srbijom. Stratega našeg rivala iznerviralo je pitanje novinara, koji je tražio da mu navede razloge loše partije u Tbilisiju.

– Zašto bih takve stvario delio sa vama – ljutito je odbrusio O`Nil. – Nešto drugo je bitno. Znate li šta ćemo da učinimo? Probaćemo da pobedimo Srbiju. A da bismo to uspeli moramo da ostavimo i srce dušu i na terenu, jer su igrači te selekcije tehnički bolji od nas. Moraćemo da uložimo ogroman napor kako bismo došli do tri boda. U svakom slučaju, verujem da mi to možemo.

Irci još nemaju nijedan poraz posle sedam mečeva, ali su vezali tri remija. Nerešen ishod sa „orlovima“ ih ne bi nimalo zadovoljio, jer bi ostali na drugom mestu, a šansu da ih sustigne ima Vels.

– Potrebna nam je velika partija u utorak uveče. Moramo da odigramo za naše navijače, koji će sigurno napraviti sjajnu atmosferu – istakao je Stefan Vord, iskusni defanzivac Barnlija. – Sve je i dalje pod našom kontrolom, jer ako pobedimo u preostala tri meča, idemo u Rusiju.

SRBI ĆE NAS POČISTITI

KEJT Endrjus, bivši reprezentativac Republike Irske (37 nastupa), razočaran je partijom protiv Gruzije.

– Ako ovako budemo igrali protiv Srba, nemamo nikakve šanse, počistiće nas – izjavio je 36-godišnji defanzivac.

Novosti.rs