NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

MIKA BI TREBAO DA DOĐE NA SUĐENJE: Nastavlja se proces protiv Miroslava Aleksića

S. J. M.

20. 05. 2024. u 09:16

MIROSLAV Mika Aleksić trebao bi danas da dođe na suđenje u Viši sud u Beogradu, nakon što je nekoliko prethodnih pretresa odloženo zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja. On je optužen za seksualna zlostavljanja sedam polaznica svog dramskog studija, koji je u međuvremenu zatvoren.

МИКА БИ ТРЕБАО ДА ДОЂЕ НА СУЂЕЊЕ: Наставља се процес против Мирослава Алексића

Foto: P. Milošević

Poslednje suđenje Aleksiću održano je u novembru, ali je on posle imao ozbiljnih problema u stomaku i dve operacije u decembru i januaru, od kada je i na onkološkoj terapiji.

Njegov branilac Zoran Jakovljević nam kaže da je Aleksić nešto bolje i da očekuju da može da izdrži suđenje. On za sada nije prihvatio lečenje hemoterapijom.

Na današnjem suđenju trebalo bi da bude saslušana šesta oštećena devojka Jefimija Vujović. Ona je Aleksića okrivila za nedozvoljene polne radnje. Osim nje ostalo je da se sasluša još oštećena glumica Iva Ilinčić, pa će onda na red doći svedoci.

Suđenje Miroslavu Aleksiću počelo je u jesen 2021. godine. On je posle hapšenja u januaru 2021. godine osam meseci bio u pritvoru, posle toga još šest meseci u kućnom pritvoru, nakon čega se brani sa slobode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ČOVEK! Evo u čemu je Dušan Vlahović došao na pripreme fudbalske reprezentacije Srbije za EURO 2024 (FOTO)