MLADIĆ (29) STRADAO U NESREĆI KOD LESKOVCA: Pretpostavlja se da je izgubio kontrolu nad vozilom

I. M.

13. 05. 2024. u 13:12

DVADESETDEVETOGODIŠNjI mladić iz sela Pečenjevca, u okolini Leskovca, poginuo je jutros u direktnom sudaru putničkog automobila i kamiona. Do saobraćajne nesreće je došlo na starom auto-putu Niš–Leskovac, kod sela Lipovica, oko 9.15 časova.

МЛАДИЋ (29) СТРАДАО У НЕСРЕЋИ КОД ЛЕСКОВЦА: Претпоставља се да је изгубио контролу над возилом

foto: I.Mitić

Mladić je odmah podlegao povredama, pa je ekipa Hitne pomoći leskovačkog Doma zdravlja mogla samo da konstatuje njegovu smrt.

Policija obavlja uviđaj na licu mesta kako bi se utvrdile tačne okolnosti pod kojima je došlo do ove teške saobraćajne nesreće.

Spekuliše se da je nesrećni mladić izgubio kontrolu nad svojim vozilom „sitroen“ i da je, u direktnom sudaru, podleteo pod kamion.

Zbog ove nesreće obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu, a JP „Putevi Srbije“ je saopštilo da će javnost biti blagovremeno obaveštena kada bude došlo do normalizacije.

Ovo preduzeće je apelovalo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Na starom auto-putu između Leskovca i Niša i prošle sedmice dogodila teška saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom, a nešto ranije došlo je i do sletanja jednog putničkog automobila sa kolovoza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za