TRAGOVI KOČENJA VIDLJIVI DUŽ CELOG POTEZA: Novi detalji stravične nesreće na auto-putu Miloš Veliki

Novosti online

04. 09. 2023. u 15:34

CELA Srbija ostala je šokirana jučerašnjom saobraćajnom nesrećom kada se auto koji je vozio Dejan J. (51) sudarilo sa drugim i zapalilo. Da stvar bude još gora, do nesreće je došlo jer je Dejan vozio "punto" brzom trakom u kontrasmeru!

ТРАГОВИ КОЧЕЊА ВИДЉИВИ ДУЖ ЦЕЛОГ ПОТЕЗА: Нови детаљи стравичне несреће на ауто-путу Милош Велики

Foto: Printskrin/TikTok/tomosriderrider

Dejanu spasa nije bilo, a Nenad K. (40), koji se nalazio na mestu suvozača, nakon nesreće je prevezen na odeljenje reanimacije u Urgentni centar. Dragoslava P. (30), koja je vozila kola marke "hjundai" u koja se Dejan zakucao, u svesnom stanju je prevezena u KBC Zemun.

Tragovi kočenja kilometrima pre nesreće

Kada je procurio jezivi snimak nesreće, svi su se pitali jedno - kako je do ovoga došlo? Pa se postavlja logično pitanje da li je Dejan uopšte znao šta radi, i ako jeste zašto je nastavio.

Od mesta kod Surčina, gde je Dejan mogao da uđe u suprotnu traku na auto-putu pa do mesta nesreće u visini Jakova, izmerili smo tačno šest kilometara!

Prema rečima reportera "Blica" sa lica mesta skoro celom dužinom tog poteza vide se tragovi kočenja, a verovatno ljudi koji su u čudu i strahu samo pokušavali da spasu živu glavu od pomahnitalog vozača!

Kako kažu iskusni vozači, nije moguće da se on slučajno uključio u kontrasmer, već je svesno napravio prekršaj!

Prodavao auto, pa poginuo u njemu

"Fijat punto" kojim se sudario, a koji se zatim i zapalio, Dejan je pokušao da proda, i to samo nekoliko dana pre nesreće.

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Tri nesreće zbog vožnje kontrasmerom

U sudaru automobila marke "fijat punto", koji se kretao suprotnim smerom, i "hjundaija" na auto-putu Miloš Veliki na teritoriji Surčina, jedna osoba je poginula, dok je jedna teže, a jedna lakše povređena.

Od siline udarca "fijat" se zapalio i izgoreo, a policijski službenici utvrđuju sve činjenice i okolnosti u vezi s ovom saobraćajnom nezgodom.

Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda od 1. do 3. septembra, čak tri su, uključujući i nezgodu na auto-putu Miloš Veliki, izazvali vozači automobila koji su prešli u kolovoznu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera.

Tako je prošle godine saobraćajna policija identifikovala i privela vozača (27) "punta" koji je na auto-putu kod Novog Sada vozio u kontrasmeru.

BONUS VIDEO: ŽENA PRETILA, PSOVALA MRTVU DECU I TUKLA PRODAVAČICU: Napadnuta devojka u Obrenovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku