POJAVILI SE NOVI SVEDOCI: Oglasilo se tužilaštvo u slučaju ubistva Danke Ilić

Tanjug

14. 05. 2024. u 13:45

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Zaječaru za 27. i 28. maj zakazano je ispitivanje novih svedoka u vezi sa istragom protiv Dejana D. i Srđana J., osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

ПОЈАВИЛИ СЕ НОВИ СВЕДОЦИ: Огласило се тужилаштво у случају убиства Данке Илић

Foto: Instagram

Iz ovog tužilaštva su rekli da je završen deo DNK veštačenja uzoraka uzetih sa i iz automobila kojim su upravljali osumnjičeni, kao i da na njima nije pronađen DNK devojčice.

Dodaju da je u toku veštačenje kretanja vozila osumnjičenih na osnovu GPS uređaja, dok je psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih završeno, ali nalaz i mišljenje veštaka još uvek nisu dostavljeni tužilaštvu. Pored Dejana D. i Srđana J. u pritvoru je i otac Dejana D. koji se sumnjiči da je pomogao svom sinu da premesti telo devojčice.

Rođeni brat Dejana D., Dalibor Dragijević je preminuo 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dragana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Telo devojčice još uvek nije pronađeno.

BONUS VIDEO: FORENZIKA NA GROBLjU U ZLOTU - Traga se za telom ubijene Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku