GREŠE LI KLADIONICE

Jang Bojs – 2.14!

Sport broj jedan među igračima je uhvatiti bukmejkere u pogrešnoj, prevelikoj kvoti. Takve greške su retkost, ali se i dešavaju, što se posebno primeti kada kladionice na dan meča vidno promene prvobitnu kvotu. Da li je to slučaj kod para Sion – Jang Bojs?! Naime kladionice su za ovaj meč procenile da dvojka na najbolju Švajcarsku ekipu vredi čak 2.14. Podsetimo Jang Bojs je posle pet kola u prvenstvu Švajcarske ubedljivo prvi sa 15 bodova i gol razliku 16:4. Razlika nad drugoplasiranim Bazelom je već sada 7 bodova. Sion je šesti na tabeli, a u pet mečeva je ostvario dve pobede i pretrpeo čak tri poraza uz gol razliku 11:9.

Pokušali smo da odgovor za ovu, po nama veliku kvotu na dvojku, pronađemo među bukmejkerima:

– Jang Bojs je imao tešku utakmicu u Zagrebu. Ostvarili su želje, pobedili plasirali se u Ligu Šampiona. Sada je došlo vreme za radost, slavlje, a pošto imaju čak 7 bodova prednosti nad drugoplasiranim mogu sebi da dozvole i da malo predahnu, opuste se – objašnjenje je našeg izvora iz jedne kladionice.

U svemu ima logike, ali mi ipak mislimo da će Jang Bojs slaviti na terenu, rasterećen i kvalitetan stići do još jedne pobede za lepu kvotu.