4.20 3.20 2.04

CRNA GORA – SRBIJA

 

Pitanje je opasno, od njega svi beže, ali redakcija Tipa hrabro staje na crtu i želi da na ovu temu razmišlja glasno.

 

MIŠA STOJANOVIĆ:

Poznajem dobro predsednika FS Crne Gore Dejana Savićevića, znam koliko je pošten u radu i razmišljanjima. „Geniju“ su, kako su ga Italijani prozvali dok je igrao za Milan, čitav život fer-plej i čist odnos na prvom mestu. Tako je bilo dok je bio igrač, tako je i sada. Dakle, od ovog posla nema ništa. Bar da Dejo zna. Mislim da će da se igra pošteno i zbog nacionalnog naboja prema dresu reprezentacije kod Crnogoraca što, na žalost nije prisutno kod Srba, kao u vreme kada su na čelu tada „plavog“ tima stajali Ilija Petković potom i Radomir Antić. Uostalom, Crnogorci gore od želje da nas pobede. Nekoliko njihovih reprezentativaca se oseća odbačeno od Srbije, kao i sjajni trener Ljubiša Tumbaković koji je bio jedan od kandidata za selektora Srbije, ali je izgubio bitku od početnika Mladena Krstajića. Sve su to veliki motivi koji su na strani našeg protivnika, pa mi je zato i kvota koju su odredili bukmejkeri od 4.10 na pobedu Crne gore, prevelika.

Šta da se igra u ovom duelu? Ako ima nekih dogovora, u šta ne verujem, logično je da to bude 3 za 3 i da Srbija pobedi u Podgorici, a Crna gora u Beogradu. Gledam kvote. Kladionicama je najrelanije da će biti malo golova pa za tip 0-2 daju kvotu 1.65. Ako neko želi, a to i može, da pobedi kladionice i odigra protiv njih onda je najlogičnije da se raspuca i trese mreže. U tom slučaju najlogičnije je da se odigra 3+&GG(2.85) ili čak 4+GG(4.80). Kvota za 3+ je 2.30. Nije loše. Igra GG je 2.15, što je po meni sigurica.

 

DEJAN ARANITOVIĆ:

Ako je neko nešto dogovorio, iako u to ne verujem, trebalo bi izabrati nešto sa velikom kvotom, a da niko nije na gubitku. Logično, zar ne? Iks je solidna kvota (3.30), možda iz X u X. Tada se više zarađuje. U igri na golove najpre bih izabrao prvo poluvreme 2+ za kvotu 3.50.

 

MILAN ĐURICA:

Ako su se dogovorili, a i ako nisu najlrealnije je GG. Zbog publike, da se raduju prvo jedni, a potom i drugi. Šta ću ja da odigram? Razmišljam, na jednom tiketu sigurno X u glavu. Kvota je 3.30. To mi odgovara, verujem i da će da dođe.

 

ŽARE UROŠEVIĆ:

Odigraću na tačan rezultat.Koji? Pa, 2:2, to mi nekako izgleda najlogičnije. Ovo sam odlučio još pre pitanja šta bih igrao ako je meč namešten. Ne menjam mišljenje, opet isto – 2:2.

 

IVAN DOBRILOVIĆ:

U krajnjem ishodu – nema nameštanja, prvom poluvremenu možda i može nešto da se dogovori. Siguran sam da će drugo poluvreme da se igra pošteno jer iz naše grupe prolazi samo jedna reprezentacija. U slučaju igre 3 za 3 ostali bi na istoj udaljenosti od Rumunije i dali bi prednost ovoj reprezentaciji. To dakle ne dolazi u obzir i zato tvrdim da nameštanja nema. Hipotetički kada bi se nešto dogovaralo onda bi to bilo vezano za prvi deo. Recimo prvo poluvreme GG za kvotu 5.50, a onda pošteno i šta bude u nastavku, a po meni Srbija dobija ovaj meč (2.04).

 

TIP PREDLAŽE:

CRNA GORA – SRBIJA GG 2.15