NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

OGLASILE SE ŽELEZNICE SRBIJE: Evo šta se dešava na mestu na kom je došlo do sudara vozova u Beogradu

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

20. 05. 2024. u 15:22

ŽELEZNIČKI saobraćaj na delu pruge kod Pančevačkog mosta danas je ponovo normalizovan, a stručne službe Infrastrukture železnice Srbije su uklonile oštećen putnički voz i raščistile mesto udesa.

ОГЛАСИЛЕ СЕ ЖЕЛЕЗНИЦЕ СРБИЈЕ: Ево шта се дешава на месту на ком је дошло до судара возова у Београду

Foto Ž. Knežević

Kako je saopšteno iz "Infrastrukture železnice Srbije", raščišćen je desni kolosek pruge, posle udesa koji se dogodio na tom mestu u petak uveče. 

Železnički saobraćaj se, od trenutka nesreće do danas, odvijao samo po jednom, levom koloseku, koji je bio otvoren za saobraćaj, na pruzi Beograd Centar - Pančevački most, što je prouzrokovalo kašnjenja i otkazivanja putničkih vozova u prethodna dva dana.

U toj nesreći povređeno je pet osoba od kojih su dve zadobile teže, a tri lakše telesne povrede, a Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je dostavljanje izveštaja Uprave kriminalističke policije, nakon čega će biti doneta odluka o eventualnom pokretanju krivičnog postupka protiv odgovornog lica za nastanak saobraćajnu nezgode kojom je ugrožen železnički saobraćaj.

 

BONUS VIDEO: Miroslav Mika Aleksić stigao u Viši sud

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNI SASTOJAK: Ovo niko nije očekivao! Evo kako je, zapravo, Novak Đoković noću napravio podvig na Rolan Garosu o kome sada priča ceo svet