Čelsi je u prvom poluvremenu protiv Barnlija ponižen sa 3:0, a navijači Mančester Junajteda nisu propustili priliku da se našale na račun „Plavaca“.

Posle crvenog kartona Gerija Kejhila u 14. minutu, ‘promaju’ u odbrani šampiona Engleske mogao da je zakrpi Nemanja Matić, ali…

Upravo to što je Matić pre desetak dana prešao u Mančester Junajted, navijači „Đavola“ su iskoristili kao povod da pecnu velikog rivala iz Londona.

„Čelsi bi stvarno trebalo da razmisli da uvede Matića u igru. O, čekaj…“ bio je jedan od tvitova. Drugi su objavili fotografiju Murinja koji nešto šapuće na uvo i pretpostavili da mu kaže „Hvala na Matiću“, dok su treći rekli da prodaja Matića sada ne izgleda kao najpametnija odluka.

Nakon što je i Fabregas ‘pocrveneo’ u 81. minutu Čelsi je ostao da igra sa devetoricom na terenu, ali je četa Antonija Kontea uspela da postigne dva gola (69. minut Morata i 88. David Luiz) i da ublaži prvi poraz već na startu nove sezone.

„Plavcima“ je ostalo da žale, a „Đavolima“ da se naslađuju što su za 40 miliona funti dobili pojačanje koje bi verovatno moglo da spreči poraz londonske ekipe.

B92.net