Goran Đorović novi selektor mlade reprezentacije Srbije već na startu se sreo sa situacijom „toplo-hladno“. Pre četiri dana su njegovi „orlići“ u kvalifikacijama za EP u Italiji savladali Gibraltar sa 4:0 u Jagodini, ali su iz sistema iskočili golman Vanja Milinković-Savić (na slici levo) i Marko Grujić.

Čuvar mreže Torina i vezista Liverpula su, navodno, imali odvojene incidente sa selektorom: golman se uspavao pred poslednji trening, a Grujićje imao verbalni duel sa Đorovićem.

– Sačekaćemo da prođu obaveze A selekcije Srbije, pa ćemo pričati o svemu. Ne želimo ničim da remetimo dobru atmosferu koja se stvorila posle ubedljivih pobeda nad Gibraltarom i Moldavijom – kaže selektor „orlića“ Đorović.

Za komentar je bio nedostupan i direktor FSS Goran Bunjevčević, ali poznajući njegov stav oko stvari koje mogu da podignu ili spuste na neželjen nivo atmosferu oko bilo koje selekcije, buntovnicima se loše piše!

Inače, menadžer Marka Grujića Zoran Stojadinović je za pojedine srpske medije tvrdio da njegov klijent nema nikakav sukob sa selektorom Đorovićem, već je pripreme mladih za duel sa Gibraltarom napustio zbog lakše povrede koju je zaradio još u Liverpulu.

Novosti.rs