UHAPŠEN CETINJANIN: Držao 50 grama kokaina

M. SEKULOVIĆ

09. 05. 2024. u 17:08

NA CETINjU je uhapšen S. P. (23) kod koga je pronađen kokain

УХАПШЕН ЦЕТИЊАНИН: Држао 50 грама кокаина

V.K.

- Službenici Odeljenja bezbednosti Cetinje u saradnji sa službenicima Odeljenja bezbednosti Podgorica – Interventne jedinice policije, su sinoć oko 21 sat u Grahovskoj ulici na Cetinju kontrolisali vozilo podgoričkih registarskih oznaka u kojem su se nalazili S.P. (23) i N.M. (23), sa Cetinja. Pregledom S.P. pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain ukupne mase 50 grama, kažu iz Uprave policije Crne Gore.

Nakon što je upoznat sa događajem,  tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici izdao je nalog da se S.P. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Od osumnjičenog je po nalogu postupajućeg tužioca privremeno oduzet mobilni telefon, kao i vozilo u kom je bio, dok je vozilo oduzeto i od N.M., kaže policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!