КОЛИКО ДУГО СМЕЈУ ДА СТОЈЕ ЈАЈА ПОСЛЕ УСКРСА? Сви праве грешку, а ево како ћете знати да су се покварила
04. 05. 2024. у 15:47
УСКРШЊА јаја многима су укуснија него обична. Имају посебан укус и шмек, те деца, али и одрасли знају да их поједу и по десетак дневно. Наравно, не треба у томе претеривати. Они који имају здравтсвене проблеме, као што су повишени холестерол или неку другу хроничну болест, требало би да избегавају жуманца.
Повезане вести
КОЛИКО КУВАНИХ ЈАЈА СМЕМО ДА ПОЈЕДЕМО? Ово су савети специјалисте, иста правила важе за децу и за одрасле, осим једног изузетка
УСКРС је дан који се проводи са породицом. Туцање јајима, дружење и породични ручак уткани су у породичну традицију.
05. 05. 2024. у 09:07
ОВУ ТЕХНИКУ МОРАТЕ ПРОБАТИ: Декупаж - Један од најлепших и најпопуларнијих начина за украшавање ускршњих јаја (ВИДЕО)
СВАКЕ године желимо да ускршња јаја украсимо занимљивије него претходне. Пробајте декупаж технику.
30. 04. 2024. у 18:13
ЦЕНА ЈАЈА УОЧИ ПРАЗНИКА ВАРИРА ШИРОМ СРБИЈЕ: Зависи од неколико фактора, једна пијаца убедљиво најскупља
У ПРЕТХОДНОЈ недељи забележене су цене јаја на пијацама широм Србије, које су варирале у зависности од величине, па су могле да се пронађу од 15 до 35 динара по комаду. На београдским пијацама максимална цена јаја је 30 динара, док се гушчије пазари за чак 250.
29. 04. 2024. у 09:54
КАКО ДА ОФАРБАТЕ И ИШАРАТЕ ЈАЈА ЗА УСКРС У ИСТО ВРЕМЕ? Припрема никад лакша, а шаре ће вас посебно одушевити (ВИДЕО)
С ОБЗИРОМ на то да се приближавају васкршњи празници, сигурни смо да већ сада размишљате како да добијете најлепше офарбана јаја.
20. 04. 2024. у 15:59
Најновије из рубрике
БРЗИНСКИ РОЛАТ ОД ПОВРЋА: Лаган летњи оброк који можете јести и хладан (ВИДЕО)
Ролати су се некада служили само на славама или неким прославама, а данас постоје много једноставнији рецепти, па можете да их припремате за ручак или вечеру.
11. 06. 2024. у 13:30
ПАРАДАЈЗ ПУЊЕН МЛЕВЕНИМ МЕСОМ И ПИРИНЧЕМ: Прави летњи оброк, укусан, а прави се једноставно
ПАРАДАЈЗ пуњен млевеним месом и пиринчем се брзо прави и изгледа врло раскошно.
11. 06. 2024. у 12:08
СЛАНА ПОСЛАСТИЦА ЗА ГУРМАНЕ: Домаћа проја са шунком и сиром, додатно зачињена младим луком
Проја са шунком, сиром и младим луком је јело које ће сви обожавати, а можете лако да је направите.
11. 06. 2024. у 07:00
УКУСНИЈИ ДО СЛАДОЛЕДА: Карпати колач - Прави се очас посла, а сваки залогај се топи у устима (ВИДЕО)
ДОНОСИМО вам најбољи рецепт за Карпати колач, укусну и кремасту посластицу која се топи у устима.
10. 06. 2024. у 17:53
БРЗИ УШТИПЦИ СА ПРАШКОМ ЗА ПЕЦИВО: Једите их уз сир, кајмак или домаћи џем
Има ли бољег јела за доручак, или вечеру од овог? Нема! А уштипци су и идеална ужина. Све зависи да ли ћете додати, кајмак, сир, џем, или можда неки крем - и ето задовољства за непца.
10. 06. 2024. у 12:23
Коментари (0)