NOVI ROK DO 19. JULA : Produžen tender za projektovanje i izgradnju kanalizacije na levoj obali Dunava

B.B.

12. 05. 2024. u 18:51

TENDER za projektovanje i izgradnju primarne i sekundarne kanalizacione mreže u naseljima Kotež, Krnjača i Borča u beogradskoj opštini Palilula ponovo je produžen. Umesto do 24. maja, prijave će se primati do 19. jula.

НОВИ РОК ДО 19. ЈУЛА : Продужен тендер за  пројектовање и изградњу канализације на левој обали Дунава

CILjEVI Unapređenje kanalizacionog sistema jedan je od prioriteta Grada, Foto D. Milovanović

TENDER za projektovanje i izgradnju primarne i sekundarne kanalizacione mreže u naseljima Kotež, Krnjača i Borča u beogradskoj opštini Palilula ponovo je produžen. Umesto do 24. maja, prijave će se primati do 19. jula.

Kako je objašnjeno u poslednjem pozivu, do pomeranja datuma je došlo zbog izmena javne nabavke u delu koji se odnosi na kriterijume za izbor izvođača. Tako se, umesto iskustva u najmanje dva projekta kanalizacione mreže u poslednjih 10 godina, sada taj period povećava na 12 godina.

Izgradnja 80 kilometara kanalizacije za naselja na levoj obali Dunava, ima za cilj da unapredi usluge otpadnih voda trenutno nedovoljno opskrbljenom stanovništvu na levoj obali reke Dunav. Radovi će obuhvatiti projektovanje i izgradnju primarne i sekundarne kanalizacione mreže i sistem za prikupljanje otpadnih voda u naselju Krnjača (podeljen na pet servisnih zona), sa priključcima za korisničku podršku, rekonstrukciju kanalizacione pumpne stanice Kotež i izgradnju glavne kanalizacije od crpne stanice Kotež do postojeće glavne kanalizacije na Zrenjaninskom putu, kao i rekonstrukciju kanalizacione pumpne stanice Borča i gradnju glavne kanalizacije od crpne stanice Borča do postojeće glavne kanalizacije na Zrenjaninskom putu.

Prvi javni poziv objavljen je još u martu 2022. i od tada produžavan četiri puta, a poslednji put u septembru prošle godine. U februaru ove godine je raspisan novi tender, koji je evo sada ponovo produžen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)